Доставка и плащане

Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж, банков превод, EasyPay.

Може да закупите избрания от вас продукт на място в нашия магазин/сервиз в гр. Шумен, ул. Граф Игнатиев 27А, кв. Гривица. За големи количества продуктите могат да бъдат доставени в гр. Шумен и региона напълно безплатно!

Ние работим с куриерски фирми Еконт, Интерлогистика и Спиди, като доставката се извършва в рамките на 1 работен ден. Ако желаете може да получите своите продукти чрез други куриерски фирми или пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, само с предварителна уговорка.

Ако в населеното Ви място има офис на Еконт или Спиди доставката се извършва за 1 работен ден, а ако няма офис на Еконт или Спиди в населеното Ви място, доставката се извършва до 3 работни дни, в зависимост от графика на обслужване от куриерската фирма.

Поръчка

Πopъчĸи се приемат от понеделник до петък от 9.00 до 14.00 часа. Изпращат се на същия ден.

Πopъчĸa,заявена след 14.00 часа се обработва и изпраща на следващия работен ден.

Всички поръчки направени събота, неделя или празнични дни се обработват в първия работен ден.

Ако искате да поръчвате до офис на куриер, при финализиране на поръчката в секция  „бележки към поръчката“ моля запишете желания офис.

Доставка

Доставка се извършва на следващия работен ден след 10 часа до офис или между 9.00 и 17.00 до адрес.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Всички наши пратки се изпращат с опция за тест и преглед при доставката, което означава, че при получаване Вие имате право да отворите пратката и да видите какво реално получавате, ако стоката не отговаря на Вашите очаквания, може да я върнете обратно по куриера, като заплатите доставката в двете посоки.

Цената за доставка до офис на Еконт е около 4.00 – 5.00лв., а до адрес е около 5.00 – 8.00лв. в зависимост от теглото на пратката.

Цената на куриерскaта услуга не е фиксирана и не е включена в цената на предлаганите продукти. Тя се определя от самата фирма, която извършва доставката и варира в зависимост от килограмите на продукта и населеното място.При плащане по електронен път, чрез банков превод или чрез Easypay сумата се заплаща предварително.

Доставката, както и всички транспортни разходи са за сметка на клиента.

profire.bg си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това чрез електронната поща. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът, ще бъде уведомен навреме на посочените данни за контакти.

ВАЖНО:
При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. profire.bg не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени в 14 дневен срок с друга стока по негово желание, или да я върне, като връщането (в запазен търговски вид и с ненарушена опаковка) може да стане по удобен за клиента начин и е изцяло за негова сметка. За допълнителна информация за връщане на стока може подробно да разгледате в раздела на връщане и замяна.

В случай на проблеми при доставката по причина на “profire.bg“, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай, че той е отговорен за възникването им.

Методи за плащане

Плащане по банков път (в момента не е налично)

Можете да заплатите избраният от Вас продукт, превеждайки съответната сума на нашата банкова сметка
При плащания по банков път, поръчаният продукт става достъпен, когато преводът пристигне по сметката на фирмата. За да избегнете това неудобство, можете да изпратите сканирано платежно нареждане на адрес: office@profire.bg. Всички банкови комисионни и разходите за доставка са за сметка на клиента.

Плащане с наложен платеж

Заплащате дължимата сума на куриера при получаване на поръчката. Цената за доставка и наложения платеж се заплаща към куриерската фирма от клиента.