Обслужване на пожарогасители-заверка, презареждане, ремонт

ПРОФАЙЪР ЕООД

Ние от „Профайър“ ЕООД в гр. Шумен работим, за да ви предоставим най-доброто обслужване на най-разумна цена. Следвайки безопасното и най-доброто качество за обслужване на достъпни цени като:

ИДВАМЕ НА МЯСТО
ИДВАМЕ НА МЯСТО При необходимост осигуряваме собствен транспорт от и до обектите на клиентите си в гр.Шумен
Вече няма нужда да хабите времето си и търсите превоз за да пренасяте вашите пожарогасители

Редовните проверки на пожарогасителите с виобслужване на пожарогасители годишен преглед заверка и презарежданесоко налягане гарантират, че устройствата работят правилно.  В този момент ние като лицензиран сервиз и фирма ПРОФАЙЪР ЕООД, извършваме проверки на място в гр. Шумен и региона. Поддържаме вашите пожарогасители и противопожарни системи в определени периоди и в резултат на този процес ви предоставяме отчет, в който посочваме местоположенията, видовете, капацитетите, датите на заверка, презареждането и контрол на устройствата, които да запишете във вашия дневник за контрол на наличието и изправността на носимите и возимите пожарогасители. (Дневник за пожарогасителите се води, когато те са повече от 5 на брой).

При извършване на обслужване на пожарогасители или ремонт и презареждане ние осигуряваме следните документи:
- Поставяме стикер върху самия пожарогасител, показващ датата и видът на извършеното обслужване;
- Съставяме протокол за извършеното обслужване, който съхраняваме в нашето пожарно досие;
- При условие, че на търговския обект са разположени повече от 5 пожарогасителя, следва месечно да се попълва дневник за контрол на състоянието на пожарогасителите;

Ние от ПРОФАЙЪР ЕООД държим да сме винаги на разположение и да помагаме на нашите клиенти.
За консултация, относно необходимите по вид и количество пожарогасители или противопожарно оборудване, може да се свържете с нас на телефон:
0896 62 56 53
Обадете се!