Пожарогасител Шумен

ПРОФАЙЪР ЕООД

Извършваме сервиз и продажба на всички видове носими и возими пожарогасители, разполагаме с всички необходими резервни части за извършване на ремонт, презареждане, периодични проверки и техническо обслужване за Шумен и региона.
Всичките ни пожарогасители се предлагат с протокол, удостоверение и 1 година заверка със стикер за изправност от датата на покупката.
Предлагаме ниски цени за Шумен и цялата страна. Консултираме безплатно, какви пожарогасители са необходими за вашият обект. Ние работим в цяла Област Шумен посещаваме адреси с нашия мобилен сервиз. Предлагаме безплатна доставка и отстъпки за обслужване и продажба на големи количества пожарогасители
Фирмата ни разполага със сервизна база в гр. Шумен включително и мобилен сервиз за техническо обслужване и презареждане на пожарогасители. Извършваме проверка, ремонт, зареждане и годишни заверки на всички видове носими и возими пожарогасители ( автомобилни, водни, прахови, водопенни и пожарогасители с въглероден двуокис ). Както и продажба на следните видове пожарогасители: